Trouwkaarten ontwerp

Wat is er leuker dan een unieke trouwkaart speciaal
voor jullie getekend en ontworpen? De humoristische stijl van Enno staat garant voor een vrolijke aankondiging van jullie trouwdag!
Trouwkaarten uitleg
Lijkt het jullie ook leuk om een unieke kaart te laten ontwerpen in cartoon vorm door Enno maak dan gebruik van het contactformulier en probeer alvast een beetje duidelijk te maken hoe je graag wilt dat de kaart eruit gaat zien, welke kleuren jullie voorkeur hebben, het formaat van de kaarten, het soort enveloppen dat je er graag bij wilt hebben enz. enz.

De tekenkosten voor het maken van zo'n originele kaart bedraagt ongeveer 135/150 euro exclusief 19% btw. Daarbij komen nog wel de drukkosten maar die hangt o.a. af van het aantal kaarten, formaat enz. enz.

Enno zal dan kontakt opnemen via e-mail of telefoon om even kennis te maken en om de mogelijkheden met jullie te bespreken zodat hij een passende offerte aan jullie kan voorleggen.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Kaart Alex & Anita:

De hobby van Alex & Anita is de motorfiets, deze mocht dus ook niet ontbreken op hun trouwkaart
Kaart Carlo & Vos:

Carlo & Anja wilden afgebeeld worden als vosjes met trouwkleding.
Kaart Paco & Elisabeth:

Paco komt uit Spanje en vond het leuk om afgebeeld te worden als Don Quichote, Elisabeth komt uit Nederland en wilde afgebeeld worden als prinses Dulcinea, de molens en hun dochtertjes op de bekende ezel mochten ook niet ontbreken. Typisch een Spaans/Nederlandse trouwkaart
Kaart Ron Carper & Marit Snoek:

Bij deze trouwkaart kreeg Enno de vrije hand om zelf iets te mogen verzinnen...
De link naar een Karper en een snoek was gauw gelegd...
Kaart Ingrid & Bram:

Ingrid & Bram trouwen in een romantisch kasteeltje en wilden in hun trouwkleding afgebeeld staan...Heeft u ook interesse om uw trouwkaart te laten tekenen door Enno, vul dan hier het contactformulier in.

Linkpartner: Huwelijkskaarten, trouwkaarten startpagina.nl